Factoring Vergelijker Korting

Het unieke model van Factoring Vergelijker uitgelegd

U ontvangt standaard korting.

Factoring Vergelijker kan door de grote hoeveelheid aanvragen hoge kortingen afspreken met de deelnemende factoringmaatschappijen. Het verstrekken van deze korting op het standaard tarief is bij alle deelnemers overeengekomen. Uw voorstel is dus altijd gunstiger via Factoring Vergelijker.

Hoe hoog is de korting?

De korting varieerd per factoring maatschappij. Het betreft altijd een percentage van de cessiekosten (de rente en marge van de factormaatschappij). De korting staat op uw voorstel vermeld. Hoe hoger de korting, hoe eerder de factormaatschappij uw aanvraag ontvangt. Factoring Vergelijker controleert regelmatig of de korting wordt toegepast en of dit daadwerkelijk een korting op de standaard tarieven is. Mocht een deelnemer zich niet aan de spelregels houden dan wordt deze tijdelijk geschorst of zelfs geheel verbannen.

Wat zijn de voorwaarden van de korting?

Bij Factoring Vergelijker geloven we in eenvoudige en heldere afspraken. De korting wordt toegepast op alle varianten die de factoringmaatschappij aanbied. U blijft recht houden op de korting zolang u klant blijft en blijft ook recht houden op de korting als u andere factoring diensten afneemt bij dezelfde deelnemer.

In het kort
  • U ontvangt altijd een korting op de standaard tarieven.
  • Er zitten geen additionele voorwaarden aan de korting.
  • De korting blijft altijd geldig.
  • Factoring Vergelijker controleerd regelmatig of de korting nog wordt toegepast.
Direct aanvragen